Categories

See More
Popular Forum

MBA (4887) B.Tech (1769) Engineering (1486) Class 12 (1030) Study Abroad (1004) Computer Science and Engineering (988) Business Management Studies (865) BBA (846) Diploma (746) CAT (651) B.Com (648) B.Sc (643) JEE Mains (618) Mechanical Engineering (574) Exam (525) India (462) Career (452) All Time Q&A (439) Mass Communication (427) BCA (417) Science (384) Computers & IT (Non-Engg) (383) Medicine & Health Sciences (381) Hotel Management (373) Civil Engineering (353) MCA (349) Tuteehub Top Questions (348) Distance (340) Colleges in India (334)
See More

URL not showing symbols [on hold]

General Tech Bugs & Fixes

Max. 2000 characters
Tuteehub
Replies

usr_profile.png

User

( 7 months ago )

I have a site that send a URL like:

site.com.br/test.php?s=<p>text</p>

The variable s is used by page test.php to print a PDF.

But on client PC it is showing like:

site.com.br/test.php?s=%3Cp%3Etexto%3C/p%3E and not work the print.

The error is 400 Bad Request

The specific url with error is:

site.com.br/test.php?s=<table><tbody><tr align="center"><td width="470">PA:100X80MMHG. RELATA ESTAR GESTANTE. DUM:15/02/2019.%20 QUEIXA DE QUEDA DE CABELO, ENJOO, POLIURIA E COLURIA INICIO HÁ 01 MES. RESULTADO DE HEMOGRAMA ( 01/04/19)%20 H: 4,3MILLHOES/mm³ HB: 12,6 HTC: 38 LEUCO: 8600/mm³ EAS: LIGEIRAMENTE TURVO, NITRITO POSITIVO BACTÉRIAS MOVEIS PRESENTE PIOCITOS: 6 A 8 /CAMPO. CD: CEFALEXINA POR 07 DIAS.MECLIN,ACIDO FOLICO</td></tr></tbody></table>&ficha=44

The error occurs when the user, use the % symbol

Any suggest?

what's your interest


forum_ban8_5d8c5fd7cf6f7.gif